Our OM OSS

FYKSEN TRANSPORTBÅND AS

Fyksen Transportbånd AS – I våre nye og utvidede lokaler på Elverum, kan vi nå tilby overhaling og reparasjon av mobile knuseverk. Vi leverer varer og tjenester til industri og næringsvirksomhet i hele Østlands- området. Vi utfører service og reparasjon av utstyr hos kunde og ved vårt verksted.

 

6 servicebiler som opererer over hele Sør-Norge. Vi er på plass når kunden har behov!

 Ring vår 24 timers vakttelefon på  90 66 99 90

Din total-leverandør med salg og service på alle typer transportbånd i Hedmark og Oppland. Og i samarbeid med våre leverandører og andre samarbeidspartnere i bransjen strekker vi oss langt for å bistå våre kunder, også ut over det ganske land. Med over 100 års erfaring og stabile medarbeidere står vi godt rustet til å yte service 24 timer i døgnet gjennom hele året. Med erfaring fra den spede begynnelse i 1977 og til i dag har vi blitt 6 ansatte som vet å sette kunden i fokus.

Stort lager av transportbånd både i gummi og plast for å dekke de fleste behov innen Pukk, steinindustri, treindustri, næringsmiddelindustri og landbruk, samt byggere av små og store transportanlegg. Ingen kundegruppe er ukjent for oss. Vårt lager og serviceverksted holder til på Elverum i Hedmark. Ut over det å selge og montere transportbånd bistår vi også med rep og vedlikehold på alle typer transportører. Stort verksted med plass til mobile knuseverk. Vi tilbyr nye transportører via våre leverandører, men bygger også på bestilling. Ellers leverer vi alt av komponenter til en transportør.

Våre hovedleverandører: HABASIT, LUTZE  og OTTO OLSEN.